Offerte aanvragen voor onze pasta foodtruck

Wanneer u interesse heeft in onze pasta foodtruck, vraagt u via deze pagina een offerte aan. Hierin geeft u uw persoonsgegevens door, maar geeft u ook meer informatie over de gelegenheid waarvoor u onze foodtruck wilt inzetten. Denk hierbij aan het aantal personen, de locatie, de datum en de tijd. Wanneer u specifieke wensen heeft, vragen wij u deze toe te lichten onder het kopje ‘Toelichting’. Uw wensen voor de pasta foodtruck worden dan direct meegenomen in de offerte.

Een offerte aanvragen voor onze pasta foodtruck is geheel vrijblijvend

Of u onze pasta foodtruck nu voor een festival, een bruiloft of een buurtfeest wilt gebruiken; een offerte aanvragen is in alle gevallen gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Wij hebben diverse foodtrucks en pastacounters, waardoor we de look and feel van uw event kunnen doortrekken in onze stand. Ook zijn we flexibel wat betreft het menu voor onze foodtrucks. Geef daarom gerust uw wensen aan ons door. Dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

    Gelegenheid

    Meer informatie? Neem gerust contact met ons op

    Heeft u voordat u een offerte aan gaat vragen nog behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden van onze pasta foodtruck voor evenementen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij aanbieden betreft onze Italiaanse pasta en pizza op locatie. Neem snel contact met ons op.