✔ Vers gemaakte pasta
✔ Uitstraling op maat voor uw event
✔ Verschillende menu mogelijkheden

Een pizza en pasta foodtruck op uw buurtfeest

Een pizza en pasta foodtruck zorgt voor een gemoedelijke sfeer op elk buurtfeest. Niet alleen omdat deze er leuk en gezellig uitziet, maar natuurlijk ook omdat er heerlijk eten geserveerd wordt. Bij Pasta Joe maken we de pasta’s helemaal zelf. Wij laten u graag meekijken en zetten daarom onze pastamachine in de vitrine. U ziet hoe de pasta vers wordt bereid en kunt er daarna zelf van genieten. Ons vaste personeel maakt heerlijke sauzen op authentieke wijze. Wat dacht u bijvoorbeeld van een klassieke pasta bolognese of van een romige pasta pesto?

Een samengesteld menu op uw event?

Of het nu een verjaardag, beurs, bedrijfsfeest of festival is, met onze pastamachines wordt de pasta direct voor je ogen vers klaargemaakt.

Kies voor een flexibele pizza en pasta foodtruck op uw buurtfeest

Bij Pasta Joe staan we bekend om onze flexibiliteit. Onze pizza en pasta foodtruck komt zowel op grote festivals en bedrijfsfeesten als op een kleine verjaardag of buurtfeest. Bovendien hoeft u ons niet voor een hele dag te boeken, maar kunt u onze catering ook voor slechts een paar uur inschakelen. Ongeacht hoe groot uw event is en hoe lang het duurt; wij laten u graag kennismaken met onze verse en authentieke Italiaanse gerechten.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op

Wanneer u onze pizza en pasta foodtruck wilt boeken voor uw buurtfeest, kunt u geheel vrijblijvend online een offerte aanvragen. Hierin geeft u uw persoonsgegevens, details over uw event en eventuele wensen door. Vervolgens sturen wij zo snel mogelijk een offerte op maat naar u door. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust door contact met ons op te nemen via info@pastajoe.nl of via 06 – 55 26 44 67.

Sfeerfoto
Sfeerfoto
Sfeerfoto