✔ Vers gemaakte pasta
✔ Uitstraling op maat voor uw event
✔ Verschillende menu mogelijkheden

Pizza foodtruck voor evenementen

Wanneer u op zoek bent naar een pizza foodtruck voor evenementen, dan vraagt u hiervoor naar de mogelijkheden bij Pasta Joe. Wij bereiden voor u de lekkerste pizza’s en pasta’s vanuit onze foodtruck. De pasta’s die wij maken, worden zelfs vers voor u uit de machine gemaakt. Heeft u binnenkort een feestje, een bedrijfsuitje of organiseert u andere evenementen en wilt u hiervoor graag een pizza foodtruck huren? Dan helpen wij u graag!

Een samengesteld menu op uw event?

Of het nu een verjaardag, beurs, bedrijfsfeest of festival is, met onze pastamachines wordt de pasta direct voor je ogen vers klaargemaakt.

Pizza foodtruck voor de lekkerste hapjes tijdens evenementen

Op een evenement is een foodtruck al bijna niet meer weg te denken. U wilt uw gasten tijdens de evenementen verwennen met de lekkerste hapjes uit de foodtruck, bijvoorbeeld pizza. Italiaanse hapjes zijn uiterst populair en laten uw gasten dan ook zeker genieten tijdens bijvoorbeeld een gezellig buurtfeest. Organiseert u weleens evenementen en wilt u hiervoor een foodtruck met heerlijke pizza of de lekkerste pasta’s huren? Dan staan wij graag voor u klaar! Ook tijdens festivals kunnen onze foodtrucks ingehuurd worden.

Bel nu en ontdek de mogelijkheden

Organiseert u zelf evenementen waarbij een pizza foodtruck goed van pas komt? Ontdek dan snel de mogelijkheden voor een Italiaanse foodtruck en vraag naar meer informatie! Dit doet u door telefonisch contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 06 – 55 26 44 67. Wilt u liever mailen? Dit doet u door een bericht te sturen naar ons e-mailadres info@pastajoe.nl. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en laten u kennismaken met het eten uit onze foodtruck!

Sfeerfoto
Sfeerfoto
Sfeerfoto