✔ Vers gemaakte pasta
✔ Uitstraling op maat voor uw event
✔ Verschillende menu mogelijkheden

Pizza op locatie

Wilt u genieten van heerlijke pizza op locatie? Dan schakelt u natuurlijk Pasta Joe in. Wij serveren de lekkerste pizza’s op de door u gewenste locatie. Een evenement wordt pas echt een groot succes als u kunt genieten van de lekkerste pizza’s, vers voor u bereidt. Ontdek de mogelijkheden in pizza’s.

Een samengesteld menu op uw event?

Of het nu een verjaardag, beurs, bedrijfsfeest of festival is, met onze pastamachines wordt de pasta direct voor je ogen vers klaargemaakt.

Geniet van heerlijke pizza op locatie

Wij verzorgen heerlijke pizza’s met onze foodtruck op evenementen. Wij verzorgen verschillende soorten evenementen. Denk hierbij aan bruiloften, beurzen en bedrijfsfeesten. U heeft de keus uit verschillende heerlijke pizza’s. Wij bieden hiervoor twee soorten menu’s aan, namelijk het classic menu en het medium menu. Afhankelijk van welk pizzamenu je kiest heb je de keus uit verschillende smaken. Door de verschillende pizza’s is er voor ieder wat wils. Met onze Italiaanse foodtruck wordt elke gelegenheid een feestje. Geniet samen van lekker pizza op de door u gewenste locatie.

Schakel onze foodtruck in op locatie

Bent u bezig met het organiseren van een evenement en zoekt u hiervoor nog naar lekker eten? Wij zorgen pizza op de door u gewenste locatie. Als u kiest voor onze foodtruck profiteert u van de beste service en het lekkerste eten. Bekijk het menu, vraag meteen een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Sfeerfoto
Sfeerfoto
Sfeerfoto